• Welkom bij C4U!

  C4U is een integraal facilitair dienstverlener die u volledig ontzorgt, adviseert en helpt met het realiseren van de gewenste facilitaire diensten.

C4U, uw partner in Integrale Facilitaire Dienstverlening

C4U is een integraal facilitair dienstverlener die u volledig ontzorgt, adviseert en helpt met het realiseren van de gewenste facilitaire diensten. Wij beheren, adviseren en voeren regie over schoonmaak, catering, receptiediensten, binnen- en buitenbeplanting, gladheidsbestrijding, afvalinzameling en -verwerking, sanitaire supplies en ongediertebestrijding. Kortom, al uw facilitaire soft services. Wij zorgen voor een gezamenlijke focus om zo het beste uit alle facilitaire partners te halen!

C4U Nederland is een dochteronderneming van ICS Groep en is ontstaan uit de vraag vanuit bestaande opdrachtgevers om regie te voeren over het gehele pakket aan facilitaire diensten. Het integraal uitbesteden van uw facilitaire dienstverlening leidt tot kostenefficiëntie, synergie, hogere tevredenheid en innovaties.

Meer weten over onze diensten?

Waarom C4U als uw partner voor integrale facilitaire dienstverlening?

 • Eén aanspreekpunt

  De servicemanager van C4U is uw single point of contact (SPOC) voor het realiseren van uw facilitaire doelstellingen.

 • Kostenefficiëntie

  Gegarandeerd lagere kosten voor uw facilitaire diensten door schaalvoordelen, keten- en procesoptimalisatie.

 • Advisering

  C4U geeft u advies over de invulling en uitvoering van de verschillende diensten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de specialismes van de betrokken partners. We zijn in-control op de huidige situatie en door analyse en innovatie wordt continu ingezet op verbetering van de dienstverlening door ons en onze partners.

 • Meer weten?

  Benieuwd naar wie we zijn? Wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Neem contact op
  Meer weten over onze diensten?

Onze kernwaarden

Care for budget | We besparen kosten door gebruik te maken van onze inkoopkracht, afstemming van de onderlinge diensten en de verminderde noodzaak tot aansturing. Kosten die direct ten goede komen aan uw budget.

Care for innovation | C4U heeft toegang tot een groot netwerk aan partners en opdrachtgevers. Door toegang tot ons netwerk, krijgt u ook toegang tot de nieuwste innovaties. U blijft voorop lopen in het facilitaire werkveld door continu te verbeteren.

Care for Client satisfaction | Door de optimale inrichting van de facilitaire organisatie worden de verschillende diensten beter op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Care for teamwork | C4U brengt diensten en leveranciers bij elkaar en laat ze samenwerken als één bedrijf met uw facilitaire doelstellingen als uitgangspunt.

Onze belofte: Onze servicemanager gaat in de lead om samen met u en onze partners een prettige en gezonde leef- en werkomgeving te creëren voor uw medewerkers en gasten.

 

Meer weten? Bel 040 251 82 00